Logo Roder

28.08.2006

Marmara Ereğlisi – Bandırma Ro-Ro Seferleri
28.08.2006

18.08.2006 tarih ve S798-06 sayılı sirkülerimiz ile; Marmara Ereğlisi – Gemlik Limanları arasında sefere başlayacak Ro-Ro hattı hakkında bilgi verilmişti. Rize İpekyolu Deniz Taşımacılığı Tic.A.Ş. tarafından işletilecek söz konusu Ro-Ro gemisi, Marmara Ereğlisi’nden Gemlik Limanı yerine Bandırma Limanı’na yönelik olarak seferlere başlamıştır. Marmara Ereğlisi – Bandırma Limanları arasında günlük düzenli ve tarifeli seferlere başlanan hattın rezervasyon iletişim bilgileri; Marmara Ereğlisi için 0-533-644 77 42 ve Bandırma için ise 0-536-387 74 91 şeklindedir. Marmara Ereğlisi Kaptan Demir Çelik Limanı’ndan her gün saat 20:00’de hareket ederek saat 24:00’te Bandırma’ya varacak ve Bandırma’dan ise her gün saat 02:00’de hareket ederek saat 06:00’da Marmara Ereğlisi’ne varacak olan geminin ücretlerinin aşağıdaki şekilde uygulanacağı ifade edilmektedir:

Araç Türü Ücret
Kamyon (8 Tekerlekli) 130 YTL
Kamyon (40 Ayak) 150 YTL
TIR (18,50 m) 250 YTL
Kamyonet 90 YTL
Araç Türü Ücret
Kamyon (10 Tekerlekli) 140 YTL
TIR (16,50 m) 200 YTL
Otomobil/Panelvan 60 YTL
Yolcu 10 YTL

Marmara Ereğlisi – Gemlik Ro-Ro Seferleri
18.08.2006

Rize İpekyolu Deniz Taşımacılığı Tic.A.Ş., daha önce Rize-Poti hattında sefer yapan yaklaşık 50 kamyon kapasiteli Ro-Ro gemisi ile 21.08.2006 tarihinden itibaren Marmara Ereğlisi – Gemlik Limanları arasında günlük düzenli ve tarifeli seferlere başlayacağını bildirmiştir. Bu düzenleme ile, Mayıs ayı başından beridir ara verilmiş olan Rize-Poti Ro-Ro seferleri de tamamen iptal edilmiştir.

Marmara Ereğlisi’nden her gün saat 19:00’da hareket ederek saat 24:00’te Gemlik’e varacak ve Gemlik’ten ise her gün saat 02:00’da hareket ederek saat 07:00’da Marmara Ereğlisi’ne varacak olan geminin ücretlerinin aşağıdaki şekilde uygulanacağı ifade edilmektedir: (İrtibat telefonları: 0-533-644 77 42, 0-532-784 69 21, 0-464-214 49 91)

Kamyon (10 Tekerlekli) : 220 YTL
40 Ayak : 220 YTL